GDPR

Tento dokument shrnuje základní zásady nakládání s osobními údaji uživatelů webových stránek společnosti RELIGIS s.r.o., se sídlem Spojů 835/2, 70800 Ostrava-Poruba, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 51782.

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti.

Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.

Kódy třetích stran

Na tomto webu trvale používáme kódy od společností Google a Facebook, které nám pomáhají analyzovat, kam návštěvníci chodí a jak se na tomto webu chovají. Při probíhajících kampaních se mohou na webu krátkodobě objevit i kódy dalších měřicích nástrojů.

Zpracování osobních údajů

Odesláním kontaktního, poptávkového, nebo obdobného formuláře na tomto webu souhlasíte s tím, že vámi zadané údaje budou uloženy pro účely jejich zpracování. Zejména pro zodpovězení vašeho dotazu, předložení nabídky, smluvení schůzky a obdobným běžným obchodním činnostem.

Odesláním formulářů udělujete souhlas se zpracováním těchto svých osobních údajů:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • cookies
  • IP adresa

Tyto údaje budou uchovány po dobu 3let.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností RELIGIS s.r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webového rozhraní
  • poskytovatel informačního systému
  • poskytovatel marketingového softwaru
  • poskytovatel služby
  • poskytovatel aplikace
  • poskytovatel služeb k rozesílce tiskovin
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Máte právo na odvolání svého souhlasu

Souhlas se zpracováním osobních údajů nám udělujete dobrovolně a máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Kontaktní údaje jsou uvedeny na stránce s kontakty.