Neusněte v létě na vavřínech, připravte svůj e-shop na sezónu!

Neusněte v létě na vavřínech, připravte svůj e-shop na sezónu!

25. 7. 2022 | Andrea Elizová

Je tady období dovolených a s ním vytoužený odpočinek. Určitě se Vy, stejně jako i mnoho Vašich zákazníků, chystáte k moři, do hor nebo objevovat nová místa. My v RELIGIS ale neleníme a pokud to máte stejně, tak jsme pro Vás připravili několik tipů, jak se v létě připravit na podzimní sezónu.

Také nechcete o prázdninách zahálet?

Připravili jsme pro vás několik rad, které Vám mohou pomoci našlápnout na podzim Váš e-shop:

1. Zkontrolujte si, zda máte v pořádku e-shop - Je na Vašem e-shopu něco, co už máte dlouho v plánu opravit nebo vylepšit, ale ještě jste se k tomu nedostali? Teď je ten správný čas! Pokud potřebujete poradit, co zlepšit, neváhejte se na nás obrátit.

2. Ověřte, zda budeme mít co prodávat - Vzhledem ke zdražování, výpadků některých dodavatelů, určitě nepodceňujte tu nejdůležitější přípravu - zajištění zboží k prodeji na podzim. Ujistěte se, že budete mít dostatečné skladové zásoby, aby Vás sezóna nezaskočila.

3. Máte v pořádku cookie lištu? - Od nového roku se měnil zákon o elektronických komunikacích. Máte na svém e-shopu správně nastavenou cookie lištu? Pokud si nejste jistí, kontaktujte nás, rádi Vám poradíme.

4. Připravte si marketingovou strategii na podzim - Jaké zvolit akce a kdy? Které marketingové kanály využívat, abyste docílili co nejvíce konverzí? To je určitě důležité si ujasnit ještě před sezónou. Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám poradíme, které marketingové kanály budou pro Váš e-shop či web to nejlepší.

5. Připravte si grafické podklady - Všichni víme, jak jsou na podzim grafici vytížení a jak se opožďují s termíny pro dodání kvalitních podkladů, ať už pro PPC reklamu nebo jinou potřebu. Vyřešte to s nimi už během léta! Ušetříte si spousty práce a starostí.

Nevíte si s přípravou rady? Kontaktujte nás!

Chcete se s námi setkat? Přes léto budou naše kanceláře procházet rekonstrukcí, nebude tedy možné se potkat u nás, můžeme se ale klidně setkat u Vás nebo někde na kávě. ☕️

Budeme se na Vás těšit na podzim v kanceláři RELIGIS

Tým RELIGIS

O Autorovi: Andrea Elizová

Facebook Twitter LinkedIn Google+