Náš zákazník MotoZem vyhrál prestižní soutěž ShopRoku 2022

Náš zákazník MotoZem vyhrál prestižní soutěž ShopRoku 2022

24. 4. 2023 | Lukáš Vlček | COO

ShopRoku hledá nejkvalitnější, nejpopulárnější, nejzajímavější a nejudržitelnější e-shopy českého i slovenského internetu. Tento rok se konal už 14. ročník. Za soutěží stojí cenový srovnávač a nákupní rádce Heureka.

Do soutěže se zapojily obchody s certifikátem kvality, které pak hodnotili reální zákazníci i odborná porota. Kritéria hodnocení pocházejí z dotazníků spokojenosti klientů, kde hlavním měřítkem je posuzování dodací doby, způsobu komunikace obchodu, počtu hodnocení, ale také přehlednost webových stránek.

MotoZem je našim zákazníkem od roku 2012 a umístil se v soutěži ShopRoku 2022 v kategorii kvality v odvětví moto na 1. místě v České republice a zároveň na 2. pozici na Slovensku. Tento úspěch vypovídá, o tom, jak si klienti váží odpovědného přístupu MotoZem.

Ohodnocení našeho klienta MotoZem je důkazem spokojenosti se službami, které poskytuje. Rychlost – kvalita – spolehlivost jsou základní aspekty, na které se MotoZem soutředí. Motorkáři pak ocení šíři sortimentu, cenovou dostupnost, kvalitu služeb a poskytovaného servisu.

Religis se o Motozem stará v oblasti vývoje eshopu. Veřejné i administrativní části. Trvale zlepšujeme rychlost webu, neustále přidáváme nové funkce, měříme a srovnáváme s konkurenty v ČR, ale i ve světě.

Gratulujeme MotoZemi a přejeme mnoho dalších úspěchů!

 

Pokud chcete vybudovat podobně kvalitní e-shop, bude to z největší části o vašem týmu a v nás najdete silnou oporu. Kontaktujte nás.

 

 

Odkazy:

Výsledky soutěže ShopRoku 2022

MotoZem - ocenění ShopRoku 2022

O Autorovi: Lukáš Vlček

Lukáš Vlček

Jsem projekťák tělem i duší a vím, že mi to moc sluší =).

Facebook Twitter LinkedIn Google+